Biscuit beslag
5
M-maat eieren
150
gram fijne suiker
1
snufje zout
135
gram patentbloem
15
gram maïzena
Exotisch Fruit Compote
9
gram gelatinepoeder
35
milliliter water
0,50
banaan
150
gram mango
100
milliliter sinaasappelsap
0,50
limoen (sap)
Kokosmousse
15
gram gelatinepoeder
60
milliliter water
400
milliliter kokosmelk
120
gram fijne kristalsuiker
2
eiwitten
125
milliliter slagroom (35%)
50
gram poedersuiker
Afmaken
300
gram geraspte kokos
100
milliliter gecondenseerde melk
6
takjes rode bessen
Pitahaya & Limoen Monchou Creme
4
blaadjes gelatine
2
pakjes monchou
2
pitahaya vruchten
3
limoenen
50
gram suiker
groene kleurstof
100
milliliter slagroom
Vanillemousse
15
gram gelatinepoeder
60
milliliter water
250
milliliter volle melk
125
gram witte basterdsuiker
1
vanillestokje
2
M-maat eieren
250
milliliter slagroom (35%)
Buitenlaag
500
gram pure chocolade callets
200
gram geroosterde ongezoute pinda's
Garnering
50
gram rode bessen