Hummingbird cake
125
milliliter olijfolie
0,50
eetlepel kaneel
175
gram zelfrijzend bakmeel
175
gram donkerbruine basterdsuiker
220
gram ananas, in kleine blokjes
0,50
theelepel vanille-extract
25
gram walnoten
2
rijpe bananen
1
groot ei
Decoratiebeslag
2
eiwitten
60
gram patentbloem
60
gram fijne kristalsuiker
60
gram roomboter
kleurstoffen
cacao
4
eieren
120
gram poedersuiker
120
gram patentbloem
Kokosvla
1000
milliliter kokosmelk
125
gram witte basterdsuiker
10
eidooiers
50
gram maïzena
33
gram custardpoeder
3
gelatineblaadjes
8
eetlepels kokosnoot rum
Kokos-mascarponeroom
500
milliliter slagroom
250
gram mascarpone
24
gram slagroomversteviger
16
gram vanillesuiker
75
gram gecondenseerde melk
50
gram fijne kristalsuiker
60
gram geraspte kokos
scheutje kokoslikeur
Gedroogde ananasbloemen
0,50
ananas
Gekarameliseerde ananas
1
ananas
Borgoe Surinaamse bruine rum
4
eetlepels roomboter
4
eetlepels bruine basterdsuiker
125
gram granaatappelpitten
1
blik ananasschijven
Geroosterde kokosrasp
50
gram kokosrasp
Rum syllabub
400
milliliter slagroom (koud)
65
milliliter Borgoe Surinaamse bruine rum
66
gram witte basterdsuiker
Opbouw trifle
150
gram granaatappelpitten