Bladerdeeg
600
gram tarwebloem
1
theelepel zeezout
100
gram roomboter (koud)
200
milliliter ijskoud water
240
gram roomboter (ijskoud maar niet bevroren)
Mini Wellington gehaktbroodje
400
gram rundergehakt
250
gram champignons
2
sjalotten
2
tenen knoflook
2
theelepels verse tijm
zeezout
vers gemalen peper
30
gram boter
12
plakken Prosciutto ham
2
eetlepels dijonmosterd
1
ei
Empanadas
250
gram kipgehakt
15
gram boter
1
ui
2
tenen knoflook
1
theelepel paprikapoeder
1
theelepel gemalen komijn
1
theelepel oregano
zeezout
vers gemalen peper
4
eetlepels bouillonblokjes
40
gram groene olijven
40
gram rozijnen
3
eieren
Rode wijnsaus
1
eetlepel olijfolie
1
sjalot
360
milliliter rode wijn
120
milliliter bouillonblokjes
60
gram boter (koud)
zeezout
vers gemalen peper
Salsa Verde
15
gram verse basilicum
7
gram verse munt
20
gram platte peterselie
15
gram verse koriander
1
sjalot
1
teentje knoflook
6
eetlepels olijfolie (extra vierge)
2
eetlepels kappertjes
2
eetlepels water