Choux
150
gram water
150
gram melk
10
gram suiker
200
gram Amerikaanse patent bloem
150
gram boter
6
eieren
poedersuiker
Banketbakkersroom
4
vanillestokjes
600
milliliter melk
60
gram custard
60
gram suiker
100
gram pure chocolade
325
milliliter slagroom
1
goudrenetten
50
gram aardbeien (vers)
kaneel
100
gram kristalsuiker
100
gram pecannoten
Harde wener
0,50
ei
50
gram suiker
100
gram boter
150
gram bloem
Tiramisu-eclair
50
milliliter melk
50
milliliter Baileys
15
gram custard
15
gram suiker
50
milliliter koffie
100
gram pure chocolade
30
gram cacao
10
mokkaboontjes
Appeltaart-eclairs
200
gram poedersuiker
10
milliliter gepasteuriseerd eiwit
Lemon merengue pie-eclairs
150
milliliter melk
25
gram custardpoeder
1
vanillestokje
6
citroenen
238
gram suiker
40
milliliter water
70
gram gepasteuriseerd eiwit
100
gram Napoleon snoepjes citroen smaak
Chocolade framboos-eclairs
50
gram verse frambozen
200
gram pure chocolade
20
gram gevriesdroogde frambozen
Gezouten karamel met pecan
1
blik dulce de leche (gecondenseerde melk)
100
gram suiker
100
gram pecannoten
Eton mess
75
gram gepasteuriseerd eiwit
250
gram poedersuiker
50
gram aardbeien (vers)
rode kleurstof