Bladerdeeg
500
gram patentbloem
14
gram zout
225
gram koud water
100
gram zachte boter
350
gram boter
2
stuks eieren
Gekarameliseerde rode ui met geitenkaas
2
rode uien
4
eetlepels olijfolie extra vergine
zeezout
peper
30
gram honing
10
gram suiker
100
gram geitenkaas
oregano
Curry bakbanaan met mozzarella
1
Bakbanaan (groot)
4
eetlepels olijfolie extra vergine
0,50
eetlepel zeezout
peper
3
eetlepels curry kruiden
4
eetlepels ketjap manis
4
eetlepels tomatenpuree
100
gram mozzarella
1
eetlepel gedroogde basilicum
1
bosje selderij
Rozemarijn pompoen met feta
4
eetlepels olijfolie extra vergine
200
gram pompoen
3
eetlepels rozemarijn
1
eetlepel gedroogde knoflookpoeder
1
eetlepel paprikapoeder
zeezout
peper
100
gram feta
30
gram sesamzaad
Peer met blauwe kaas
150
gram bladerdeeg
1
peer
100
gram blauwe kaas
4
eetlepels olijfolie extra vergine
30
gram walnoten
0,50
eetlepel zeezout
2
theelepels chili vlokken
Garnering
1
geklutst ei
olijfolie
fijn gehakte selderij
sesamzaad