Carrot cake
100
gram blanke rozijnen
100
gram walnoten
375
gram winterpeen
1
sinaasappel
275
gram patentbloem
1
theelepel zout
2
theelepels kaneel (gemalen)
2
theelepels koekkruiden
4
theelepels bakpoeder
4
eieren
400
gram fijne kristalsuiker
350
milliliter plantaardige olie
Vulling
100
gram mascarpone
75
gram roomboter
125
gram poedersuiker
0,50
vanillestokje
1
sinaasappel, het sap en de schil (geraspt)
Koekdeeg
350
gram patentbloem
1
eetlepel gemberpoeder
1
theelepel kaneel (gemalen)
1
theelepel koekkruiden
1
mespuntje zout
1
mespuntje nootmuskaat
1
theelepel zuiveringszout
175
gram boter
150
gram rietsuiker
4
eetlepels golden syrup
0,50
sinaasappel (rasp)
Kookschuim
100
milliliter water
250
gram fijne kristalsuiker
6
eiwitten
Samenstellen
200
gram fijne kristalsuiker
1000
gram witte rolfondant
groene kleurstof
gouden suikerparels
200
gram geraspte kokos