Pecannotenbiscuit
6
eieren
260
gram basterdsuiker
150
gram bloem
1,50
eetlepel zonnebloemolie
210
gram pecannoten
50
gram bloem om te bestuiven
50
gram boter om in te vetten
Ganache
200
milliliter slagroom
300
gram witte couverture chocolade (28%)
200
gram pure couverture chocolade (54,5%)
Witte chocolade-Baileys ganache
50
milliliter Baileys
50
milliliter slagroom
300
gram witte couverture chocolade (28%)
Pure chocolademousse
200
milliliter slagroom
2
eieren
50
gram fijne kristalsuiker
150
gram pure chocolade (72%)
Pure chocolade glazuur
150
gram pure couverture chocolade (54,5%)
60
milliliter water
150
gram glucosestroop
150
gram fijne kristalsuiker
100
gram gecondenseerde melk
10
gram gelatine
1
bak ijswater om gelatine in te weken
Hazelnootpraliné crème
150
gram hazelnoten (blank)
130
gram fijne kristalsuiker
120
gram melk couverture chocolade (33,6%)
Trempeersiroop
100
gram fijne kristalsuiker
100
milliliter water
50
milliliter rum
Melkchocolade rasp
300
gram melkchocolade (in repen)
Chocoladerozen
100
gram pure couverture chocolade (54,5%)
100
gram witte couverture chocolade (28%)
70
gram glucosestroop
1
liter ijskoud water