Cake
240
gram boter
450
gram kristalsuiker
5
eiwitten
1,50
theelepel vanille-extract
180
milliliter ananassap
180
milliliter karnemelk
180
milliliter sour cream
5
theelepels bakpoeder
0,50
theelepel zout
390
gram zelfrijzend bakmeel
Kokosvulling
250
milliliter slagroom
200
gram kristalsuiker
2
citroenen (rasp)
30
gram maïzena
100
gram geraspte kokos
3
eierdooiers (maat L)
115
gram boter
1
theelepel vanille-extract
8
passievruchten
Bananenslagroom
400
milliliter slagroom
3
blaadjes gelatine
6
bananen
4
eetlepels lichte basterdsuiker
Botercrème
150
gram kokosvlokken
1
theelepel vanille-extract
340
gram boter
250
gram poedersuiker
50
milliliter citroensap
rasp van 1 citroen
40
gram fijne kristalsuiker
2
eierdooiers (maat L)
Craquelin
42
gram boter
50
gram lichte basterdsuiker
50
gram Zeeuwse bloem
Soesjes
3
eieren (M)
65
gram tarwebloem
65
gram boter (op kamertemperatuur)
65
milliliter melk
65
milliliter water
snuf zout
Ouwel
ouwelvellen
Isomalt vorm
150
gram isomalt
Fondant
Lichtblauw fondant
Karamel
100
gram kristalsuiker
Opbouw
1
eetbare stift (zwart)
lollystokje