Bladerdeeg
500
gram patentbloem
14
gram zout
225
gram koud water
100
gram zachte boter
350
gram koude boter
Pistachevulling
100
gram pistachenoten
100
gram suiker
2
eetlepels citroen (sap)
0,50
theelepel zout
1
ei
Granaatappellaag
1,50
granaatappel
0,50
citroen (schil en rasp)
100
gram suiker
200
milliliter water
2
eetlepels maïzena
eetlepels bloem
1
eetlepel kaneel
25
gram boter
2
eigelen
0,25
theelepel rode kleurstof
Chocoladekoekjesvulling
75
gram bloem
50
gram cacao
0,50
theelepel zout
5
gram bakpoeder
90
gram boter
100
gram suiker
50
gram lichtbruine basterdsuiker
1
ei
1
eetlepel vanille-extract
Garnering
1
eetlepel granaatappel
2
eetlepels poedersuiker
20
gram fijngehakte pistache