Bladerdeeg
350
gram bloem
1
theelepel zout
60
gram ijskoude boter
200
gram ijskoude boter (uit de vriezer) in een blok om te raspen
9
eetlepels ijskoud water
Vulling 1
4
rode uien (in dunne ringen)
4
eetlepels olijfolie
1
theelepel lichtbruine basterdsuiker
1
eetlepel balsamico azijn
1
eetlepel sojasaus
25
gram boter
200
gram champignons
1,50
teentje knoflook
vers gemalen peper
250
gram geitenkaas
verse thijm
Vulling 2
1
ui
1
eetlepel olijfolie
60
gram hüttenkäse
60
gram ricotta
90
gram feta
1
ei losgeklopt
40
gram aubergine kaviaar (geroosterd op het vuur)
1
teentje knoflook
verse thijm
vers gemalen peper
sesamzaad
nigellazaad
Vulling 3
1
ui
1
rode peper
2
eieren
2
eetlepels olijfolie
400
gram tomaten in blik
1,50
theelepel fijne suiker
1,50
eetlepel harissa pasta
1
ingemaakte citroen
zout
200
gram ontpitte kalamata olijven
10
gram peterselie
320
gram tonijn uit blik (op olie)
Vulling 4
85
gram fijn gehakte echte Spaanse Chorizo
2
eetlepels olijfolie
2
rode uien
3
teentje knoflook
1
rode paprika
0,50
gele paprika
1
vers laurierblad
zout
peper
0,25
theelepel gedroogde oregano
225
gram aardappel
Vulling 5
100
gram amandelen
125
gram geitenkaas
45
gram poedersuiker
0,50
theelepel sinaasappel (rasp)
1
eetlepel verse thijm
1,50
eieren
8
rijpe paarse vijgen
1
eetlepel suiker
1,50
eetlepel citroen (sap)