Pre-ferment
150
gram bloem
150
gram water
2
mespuntjes gedroogde gist
Deeg
375
gram bloem
120
gram basterdsuiker
10
gram zout
10,50
gram gedroogde gist
300
gram bevroren ongezouten boter
190
milliliter volle melk
Kokos banketbakkersroom
120
milliliter kokosmelk
30
gram suiker
1
eigeel
1
eetlepel bloem
Chocolade banketbakkersroom
140
milliliter melk
30
gram suiker
50
gram pure chocolade
1
eigeel
1
eetlepel bloem
Hazelnotenmengsel
100
gram hazelnoten
125
gram fijne kristalsuiker
50
milliliter gepasteuriseerd eiwit
50
milliliter water
Mangovulling
2
stuks rijpe mango
1
verse chili
Geitenkaasvulling
1
rode ui
2
eetlepels suiker
Samenstellen
2
plakken geitenkaas
20
gram blauwe bessen
100
gram pistachenoten
100
gram honing
4
bloemen van de Oostindische kers
50
gram amarena kersen
4
enkele eetbaar bladgoud
1
ei