Génoise biscuit
125
gram patentbloem
125
gram fijne kristalsuiker
200
gram ei
1
citroen
1
limoen
Banketbakkersroom
50
gram maïzena
50
gram suiker
50
gram volle melk
50
gram roomboter
120
gram eidooiers
1
citroen
1
limoen
20
blaadjes munt
10
blaadjes ijzerkruid
20
gram limonciello
Trempeersiroop
80
gram fijne kristalsuiker
30
gram limonciello
Aardbeicompote met yuzu
10
gram agar
80
gram fijne kristalsuiker
300
gram aardbeien
20
stuks muntblaadjes
80
gram citroensap
40
gram limoensap
60
gram yuzu-sap
Frisse botercrème
140
gram witte basterdsuiker
300
gram fijne kristalsuiker
500
gram boter
150
gram eiwit
Assemblage
300
gram aardbeien
Chocoladecoating
300
gram cacaoboter
300
gram witte chocolade
4
gram felrode kleurstofpoeder
Afdekgelei
400
gram fijne kristalsuiker
4
gram gelatine blaadjes
25
gram citroensap
5
aardbeien
Gesponnen suiker
300
gram suiker
50
gram glucose
5
druppels felrode kleurstof (vloeibaar)