De Anzac Biscuit Box
4
eetlepels kokend water
2
kopjes havervlokken
1,50
kopje geraspte kokos
2
kopjes patentbloem
2
kopjes suiker
3
theelepels bakpoeder
250
gram ongezouten boter
2
eetlepel golden syrup
500
gram suiker
Eclairs
125
gram volle melk
125
gram water
125
gram boter
5
gram zout
10
gram fijne suiker
150
gram patentbloem
5
L-maat eieren
Nougat Mousse
2
blaadjes gelatine
250
milliliter slagroom
100
gram witte chocolade callets
1
M-maat eieren
10
gram fijne suiker
2
eetlepels honing
1
theelepel sinaasappellikeur
0,25
theelepel amandel aroma
Karamel glazuur
150
gram lichtbruine basterdsuiker
2
eetlepels gezouten boter
2
eetlepels slagroom
1
eetlepel golden syrup
0,50
theelepel vanille-extract
0,33
kopje poedersuiker
zeezout
Melk chocoladelaag
80
gram melk chocolade callets
6
gram koolzaadolie puur
Garnering
geroosterde ongezoute pinda's
Yoghurt aardbeien mousse
1,50
blaadje gelatine
100
gram aardbeien
1
citroenschijfje
2
eetlepels poedersuiker
100
milliliter volle yoghurt
100
gram slagroom
4
eetlepels suiker
Melk chocoladelaag
80
gram melk chocolade callets
6
gram koolzaadolie puur
Spiegellaag
5
gram gelatinepoeder
67
gram water
75
gram glucose
75
gram suiker
50
gram sweetened condensed milk
75
gram witte chocolade callets
rode kleurstof
Chocolade versiering
100
gram pure chocolade callets
100
gram witte chocolade callets
100
gram aardbeien
Dolce de Leche mousse
3,50
blaadjes gelatine
0,50
blik dulce de leche (gecondenseerde melk)
300
milliliter slagroom
Pure chocoladelaag
80
gram pure chocolade callets
8
gram koolzaadolie puur
Samenstellen Dolce de Leche eclairs
100
gram melk chocolade callets
100
gram pure chocolade callets
100
gram witte chocolade callets
Samenstellen Anzac biscuit box
300
gram kristalsuiker
Reacties: