Kersenmousse
200
milliliter slagroom
450
gram kersensap
375
gram diepvries kersen
10
stuks verse kersen
4
blaadjes gelatine
Joconde biscuit
30
gram bloem
200
gram amandelen
200
gram poedersuiker
30
gram cacao
6
grote eieren
200
gram eiwitten
Arretjescake
100
gram havermout
120
gram witte basterdsuiker
12
gram cacao
125
gram roomboter
70
gram hazelnoten
mespuntje zout
Kersensiroop
200
milliliter kersensap
80
gram suiker
kirsch (naar smaak)
Botercrème met cacao
400
gram roomboter op kamertemperatuur
200
gram poedersuiker
70
gram cacao
Slagroom met verse kerse
300
milliliter slagroom
40
gram poedersuiker
1
vanillestokje (merg)
300
gram verse kersen
Chocoladeglazuur
200
gram suiker
100
gram slagroom
6
blaadjes gelatine
80
gram cacao
Isolatielaagje
30
gram pure chocolade callets
Afwerken/decoratie
20
stuks verse kersen