Deense deeg
565
gram bloem
225
gram bloem
50
gram suiker
1
theelepel kardemom (gemalen)
1
theelepel zout
50
gram zachte boter
70
gram verse gist
240
milliliter volle melk
2
stuks M-maat eieren
340
gram roomboter (ijskoud maar niet bevroren)
Pistache & Honing gebak met Rosewater glazuur
400
gram pistachenoten
60
milliliter honing
3
eetlepels lichtbruine basterdsuiker
1
ei
1
eetlepel kristalsuiker
1
eetlepel boter
1
theelepel bloem
0,50
vanillestokje
0,25
theelepel pistache essence
Amandel & Abrikozen gebak
3
abrikozen
150
gram amandelmeel
0,50
sinaasappel (rasp)
1
eetlepel bloem
1
M-maat eieren
160
gram kristalsuiker
0,25
theelepel amandel aroma
0,50
theelepel sinaasappelbloesemwater
100
gram gewelde abrikozen (één dag geweld in Amaretto)
Monchou, walnoot & vijgen gebak
120
gram walnoten
200
gram monchou
0,50
sinaasappel (rasp)
2
eetlepels bruine basterdsuiker
0,50
theelepel kaneelpoeder
0,50
theelepel gemberpoeder
0,25
theelepel nootmuskaatpoeder
0,25
theelepel allspice
9
gedroogde vijgen
snufje zout
snufje peper
Samenstellen
200
gram poedersuiker
1
theelepel zachte boter
3
eetlepels room
rozenextract
20
gram amandelschaafsel
30
gram walnoten