Deeg en boterlaag
500
gram zachte boter
520
gram bloem
300
milliliter volle melk
1
theelepel zout
50
gram suiker
2,50
eetlepel droge gist
1
ei
2
theelepels vanille-extract
Frambozen confiture
250
gram frambozen
125
gram geleisuiker
0,25
sap van 1 citroen
0,25
vanillestokje
Kaneelvulling met gekarameliseerde pecannoten
50
gram suiker
50
gram pecannoten
100
gram zachte boter
8
eetlepels lichtbruine basterdsuiker
1,50
theelepel kaneel
Spijs
50
gram amandelmeel
50
gram kristalsuiker
1
citroen (rasp)
1
ei
Banketbakkersroom
0,50
vanillestokje
200
milliliter volle melk
2
eidooiers
40
gram suiker
15
gram maïzena
0,50
theelepel vanille-extract
12,50
gram boter
Roomkaasvulling
200
gram monchou
50
gram fijne kristalsuiker
0,50
theelepel vanille-extract
Garnering
100
gram abrikozenjam
500
gram aardbeien (vers)
250
gram blauwe bessen