Broodmand (kookdeeg)
1000
gram patentbloem
300
gram arachideolie
400
gram kokend water
Hartige broodjes I (8 bolletjes)
300
gram patentbloem
6
gram zout
12
gram olijfolie
9
gram gistkorrels
180
gram water
Hartige vulling
125
gram champignons
80
gram ui
50
gram zachte geitenkaas
75
gram reepjes gerookte spek
50
gram rode paprika vers
2
gram citroen
peper
gedroogde rozemarijnblaadjes
paprikapoeder
zout
Notenvruchtenbroodje I
300
gram speltbloem
6
gram zout
30
gram boter
6
gram honing
3
gram citroensap
3
gram kaneel
3
gram kardemom
11
gram gistkorrels
180
gram water
Notenvruchten-vulling
150
gram rozijnen (geweld)
60
gram gedroogde vijgen
45
gram hazelnoten
45
gram walnoten
60
gram appel (geschild)
2
gram anijszaad
Wit broodje (8 bolletjes)
425
gram patentbloem
9
flinke gistkorrels
8
gram zout
10
gram basterdsuiker
275
milliliter volle melk
25
gram zachte boter
Garnering
2
stuks eieren
100
gram boter
200
gram olijfolie
200
gram pompoenpitten
150
gram maanzaad
150
gram sesamzaad
30
gram gistkorrels
Reacties: