Citroen-tijm koekjes
85
gram roomboter op kamertemperatuur
70
gram witte basterdsuiker
0,25
citroen (rasp)
1
theelepel verse tijm
snuf zout
0,50
eidooier
100
gram patentbloem
38
gram amandelmeel
Speculaasjes
95
gram boter (op kamertemperatuur)
113
gram lichtbruine basterdsuiker
0,25
citroen (rasp)
0,25
theelepel zout
23
milliliter karnemelk
200
gram Zeeuwse bloem
1,75
eetlepel speculaaskruiden
0,75
theelepel baking soda
Speculaas cake
140
gram roomboter op kamertemperatuur
100
gram donkerbruine basterdsuiker
160
gram honing
230
gram patentbloem
2
eieren
1
theelepel bakpoeder
1
theelepel bakpoeder
1
gram zout
5
theelepels speculaaskruiden
100
gram blanke amandelen
Pruimenjam
300
gram pruimen
150
gram geleisuiker speciaal
half kaneelstokje
0,50
sinaasappel (rasp + sap)
15
milliliter rode port
Bosbessenvulling
300
gram bosbessen
45
milliliter sinaasappelsap
30
gram fijne suiker
6
gram maïzena
Citroen-tijm biscuit
7
eiwitten
140
gram fijne suiker
7
eidooiers
10
gram maïzena
135
gram patentbloem
2
citroenen (rasp)
5
gram verse tijm
Crème duchesse
10
eidooiers
350
gram fijne suiker
120
gram water
500
gram roomboter op kamertemperatuur
Royal icing
300
gram poedersuiker
8
gram eiwitpoeder
45
milliliter water
gele kleurstof
paarse kleurstof