Fondant bloemen
100
gram wit fondant
1
theelepel tylose poeder
Chocolade biscuit
600
gram eiwit
240
gram suiker
400
gram eidooiers
32
gram maïzena
60
gram cacaopoeder
360
gram bloem
300
gram pure chocolade
Trempeerlikeur
150
gram fijne kristalsuiker
100
gram water
30
gram kokoslikeur
Botercrème
5
eiwitten
220
gram suiker
70
milliliter water
250
gram roomboter
1
theelepel vanille-extract
mespuntje zout
roze kleurstof
Limoenmousse
8
gelatine blaadjes
400
milliliter slagroom
sap van 1 citroen
100
gram fijne kristalsuiker
7
stuks limoen (sap)
3
stuks limoen (rasp)
Frambozen bavarois
8
gelatine blaadjes
350
milliliter slagroom
250
gram frambozen
100
gram suiker
3
eetlepels citroensap
40
gram gevriesdroogde frambozen
Decoratie
150
gram pure chocolade
Goudverf
100
gram gevriesdroogde frambozen
bladgoud