Mokka-walnotencake
390
gram patentbloem
10
theelepels bakpoeder
360
gram kristalsuiker
450
gram roomboter
8
eieren
snufje zout
150
gram walnoten
4
sticks oploskoffie
Koffiebiscuit
225
gram patentbloem
225
gram kristalsuiker
180
gram eidooier
270
gram eiwit
koffie-extract
Chocolademousse
50
gram witte basterdsuiker
200
milliliter slagroom
2
eieren
50
gram pure chocolade callets
Koffiecrème
100
gram poedersuiker
350
milliliter slagroom
500
gram mascarpone
100
milliliter koffielikeur (romige variant)
2
koffiesticks
Nougatcrème
20
gram honing
50
milliliter slagroom
100
gram mascarpone
150
milliliter volle melk
50
gram melk chocolade
100
gram pure chocolade
100
gram hazelnoten
snufje zout
Mokkacrème
50
gram poedersuiker
150
gram roomboter
3
eetlepels hazelnotenpasta
1
eetlepel koffie-extract
Nougat frosting
200
gram mascarpone
Karameldecoratie
300
gram fijne kristalsuiker
50
gram hazelnoten
50
milliliter zonnebloemolie