Deeg
500
gram bloem
200
gram boter
160
milliliter koud water
1
ei
0,50
theelepel zout
eidooier en scheutje slagroom om te bestrijken
Pilav met paddenstoelen
50
gram gedroogde Porcini-paddenstoelen
warm water
1
eetlepel olijfolie
2
middelgrote uien, gesnipperd
4
tenen knoflook, geperst
200
gram wilde en witte rijst
250
gram verse lentepaddenstoelen
600
milliliter groentebouillon
3
eetlepels verse dille
Zoete aardappel
1400
gram zoete aardappels (bataat of yams, de oranjekleurige, niet de witte)
0,50
eetlepel zeezout
olijfolie
1
theelepel komijn
1
eetlepel bruine suiker
Erwtenpuree
500
gram diepvries tuinerwten
water
1
eetlepel zonnebloemolie
1
middelgrote ui, gesnipperd
3
tenen knoflook, geperst
2
eetlepel verse dille
2
verse peterselie
zout
peper
rasp van een halve citroen
1
eetlepel creme fraîche
Samenstellen
ei voor het bestrijken
scheutje slagroom