Kokosbodem
90
gram roomboter op kamertemperatuur
90
gram witte basterdsuiker
25
gram eidooier
0,50
theelepel zout
0,50
theelepel vanille-extract
65
gram patentbloem
50
gram geraspte kokos
Gekarameliseerde pinda's
300
gram pinda's
300
gram fijne kristalsuiker
chocolade biscuit
7
eieren
190
gram suiker
mespunt zout
140
gram bloem
30
gram maïzena
40
gram cacaopoeder
70
gram roomboter
100
gram pure chocolade callets
200
gram gekarameliseerde pinda's
Pinda praline
200
gram gekarameliseerde pinda's
Kokos trempeersiroop
50
milliliter water
40
gram fijne kristalsuiker
25
milliliter kokoslikeur
Kokosmousse met citroengras
300
milliliter kokosmelk
300
milliliter slagroom
50
gram fijne kristalsuiker
1
stuk citroengras
5
gelatine blaadjes
mespunt zout
Chocolade botercrème
90
gram eiwit
160
gram fijne kristalsuiker
30
milliliter water
270
gram roomboter
75
gram pure chocolade callets
Decoraties
500
gram pure chocolade callets
100
gram pinda's
50
gram kokosvlokken
50
gram kokosrasp
viooltjes
chocolade velvet spray