Biscuit
3
eieren
90
gram poedersuiker
60
gram bloem
15
gram maïzena
15
gram cacaopoeder
snufje zout
Parels
30
milliliter crème de cacao
8
milliliter water
1
theelepel Unique Binder
0,40
gram lactaat
450
milliliter water
2
gram natriumalginaat
Chocolade decoratie
60
gram pure chocolade
goud- en koperpoeder
Witte-chocoladecrème
75
gram witte chocolade
150
gram slagroom
0,25
theelepel kardemonpoeder
6
gram Unique Binder
Melkchocolademousse
130
gram melk chocolade
125
gram slagroom
1
eiwit
1
eetlepel poedersuiker
2
druppels mint-extract
Ganache
100
gram pure chocolade
150
gram slagroom
rasp van halve sinaasappel
Witte chocolade-poeder
7
grote Unique Malto coarse
7
gram Unique Malto fine
20
gram witte chocolade
Taart afwerken
cacaopoeder
2
viooltjes
goudspray
gouden pareltjes
Reacties: