Génoisebeslag (3 taarten)
120
gram boter
195
gram gezeefde bloem
225
gram suiker
9
eieren
3
eetlepels maïzena
9
eiwitten
90
gram cacaopoeder
200
gram pure chocolade
Hazelnotencrumble
30
gram geroosterde blanke hazelnoten
55
gram bloem
35
gram suiker
snuf zout
Chocoladeframbozen
1
doosje diepvries frambozen
200
gram fondantchocolade puur
Witte chocolademousse
100
gram witte chocolade
30
gram poedersuiker
3
eieren
1
vanillepeul
125
milliliter slagroom
3
gelatine blaadjes
Champagnemousse
187
milliliter champagne
63
gram suiker
15
gram custardpoeder
2
eidooiers
3
gelatine blaadjes
250
milliliter slagroom
50
gram witte chocolade
Dacquoise
4
eiwitten
112
gram hazelnootpoeder
35
gram bloem
100
gram kristalsuiker
150
gram poedersuiker
Chocolademousse
105
gram pure chocolade
2
gelatine blaadjes
3
eieren
Samenstellen
frambozenjam
250
gram aardbeien
250
gram frambozen
Glazuur
150
gram room 38% vet
75
milliliter water
85
gram cacaopoeder
200
gram suiker
2
gelatine blaadjes
Garnering
frambozen
bessen
aardbeien