Chocoladebiscuit
240
gram eiwit
180
gram fijne kristalsuiker
120
gram eidooier
150
gram bloem
25
gram cacaopoeder
Chocoladebodem
4
eieren
250
gram boter
200
gram pure chocolade
80
gram cacaopoeder
65
gram bloem
1
theelepel bakpoeder
350
gram suiker
Witte chocolade panna cotta
2
gelatine blaadjes
250
milliliter slagroom
0,50
vanillestokje
75
gram witte chocolade
Passievruchtengelei
200
milliliter passiefruitpuree
2
gelatine blaadjes
Passievruchtenbavarois
2
gelatine blaadjes
200
milliliter slagroom
200
milliliter passiefruitpuree
1
eidooier
2
eetlepels suiker
Chocolademousse
90
gram fijne kristalsuiker
50
milliliter water
4
eidooiers
1
ei
220
gram pure chocolade
500
milliliter slagroom, geklopt tot dikke yoghurt
1,50
eetlepel geraspte gemberwortel
Chocoladeganache
150
milliliter slagroom
60
gram suiker
30
milliliter melk
210
gram pure chocolade
60
gram roomboter
Garnering
500
gram pure chocolade
Samenstellen III
0,50
pot abrikozenjam
scheutje sinaasappelsap
gekonfijte sinaasappel
gekonfijte gember
2
passievruchten
hele amandelen