Taarten
165
gram pure chocolade
240
gram cacaopoeder
1230
milliliter water
12
eetlepels espressopoeder
1020
gram bloem
3,75
theelepel baking soda
0,75
theelepel bakpoeder
1200
gram kristalsuiker
1
liter mayonaise
6
eieren
3
theelepels vanille-extract
bakspray
bloem voor bestuiven van de blikken
Chocolademousse met hazelnoot praliné
200
gram fijne kristalsuiker
600
gram pure chocolade
200
gram hazelnoten, zonder velletje, zonder zout
6
eidooiers
600
milliliter slagroom
2
theelepels vanille-extract
Kersenvulling
1250
gram zure kersen (amarena of morel), uit pot, zonder pitten (uitlekgewicht!)
125
milliliter Kirsch
125
gram kristalsuiker
5
eetlepels maïzena
Notenganache
375
milliliter slagroom
200
gram hazelnoten, zonder velletje, zonder zout
0,50
theelepel zout
330
gram boter (op kamertemperatuur)
Mascarponeroom
1
liter mascarpone
500
milliliter slagroom
200
gram poedersuiker
Chocoladeganache
500
gram pure chocolade
250
milliliter slagroom
Samenstellen
8
verse kersen