Chocoladetaart van pure chocolade
6
zakjes Earl Grey-thee
1000
milliliter kokend water
100
gram roomboter (gesmolten en afgekoeld)
4
eieren
150
gram donkerbruine basterdsuiker
100
gram rietsuiker
250
gram zelfrijzend bakmeel
1
theelepel bakpoeder
1
theelepel bicarbonaat soda
120
gram pure chocolade callets
20
gram cacaopoeder
3
eetlepels Griekse yoghurt
50
gram witte chocolade
Earl grey-trempeersiroop
200
milliliter water
2
zakjes Earl Grey-thee
150
gram fijne kristalsuiker
Witte chocolade-Earl Grey-crème
150
milliliter slagroom
1,50
blaadje gelatine
125
gram witte chocolade callets
45
gram eiwit
30
gram suiker
Frambozencoulis en jam
250
gram verse frambozen
50
gram fijne kristalsuiker
2
eetlepels oranjebloesemwater
4
blaadjes gelatine
Chocoladeganache met specerijen
200
gram melk chocolade callets
150
milliliter slagroom
2
volle eetlepels Earl Grey-thee
30
gram roomboter op kamertemperatuur
snuf kardemom
snuf chili
Chocoladevormen van pure chocolade
500
gram witte chocolade callets
Chocolade modelleren
500
gram modeleer chocolade puur
150
gram modeleer chocolade melk
50
gram parels
water
Golddust
buisje golddust
10
milliliter alcohol (rejuvenator spirit)