Peren inleg
2
peren
100
milliliter sherry px
2
gelatine blaadjes
Panna cotta
450
milliliter ongezoete slagroom
2
tonkabonen
3
blaadjes gelatine
vanillestokje (merg)
Chocolade mousse
220
gram pure chocolade
110
gram suiker
25
gram water
110
gram eigeel
440
gram slagroom
Chocoladebiscuit
40
gram boter
140
gram pure chocolade
70
gram amandelspijs
30
gram eidooier
snuf zout
3
eiwitten
100
gram fijne kristalsuiker
90
gram poedersuiker
Dacquoise
70
gram blanke amandelen
90
gram poedersuiker
2
gram zout
90
gram eiwit
25
gram fijne kristalsuiker
10
gram cacaopoeder
Wit beslag
75
gram ongezouten roomboter
75
gram poedersuiker
75
gram eiwit
70
gram patentbloem
Biscuit
200
gram broyage (1 deel amandelmeel + 1 deel poedersuiker)
150
gram ei
15
gram patentbloem
30
gram cacaopoeder
100
gram eiwit
15
gram poedersuiker
Afwerken/decoreren
400
gram pure chocolade