Genoise biscuit deel 1
120
gram bloem
150
gram kristalsuiker
5
eieren
75
gram boter
100
gram pistachenoten
enkele druppels groene kleurstof
Cacao trempeervloeistof
150
gram water
75
gram kristalsuiker
25
gram poedersuiker
Frambozenpuree
100
gram frambozen
1
eetlepel balsamico azijn
25
gram poedersuiker
Melkchocolade mousse
115
gram eierdooier (gepasteuriseerd)
75
gram kristalsuiker
55
gram water
150
gram melk chocolade callets
100
gram pure chocolade callets
400
milliliter slagroom
Chocolade decoratie
300
gram witte chocolade
Pure chocolade ‘miroir’ (spiegel)
225
gram kristalsuiker
225
gram glucosestroop
120
gram water
150
gram gecondenseerde melk
225
gram pure chocolade callets
13
gram gelatine
Sponge cake
50
gram amandelmeel
30
gram patentbloem
100
gram kristalsuiker
160
gram eiwit (gepasteuriseerd)
100
gram eierdooier (gepasteuriseerd)
12
gram zonnebloemolie
enkele druppels groene kleurstof
Gekarameliseerde pistachenoten
30
gram water
40
gram kristalsuiker
100
gram pistachenoten
Cacao crumble
15
gram cacaopoeder (plus extra)
55
gram patentbloem
1
snufje zout
65
gram kristalsuiker
65
gram amandelmeel
50
gram boter