Pistachebodem
80
gram pistachenoten
90
gram fijne kristalsuiker
2
eiwitten
2
eieren
35
gram boter
15
gram patentbloem
Kersenmousse
6
gelatineblaadjes
200
gram kersen
60
milliliter water
150
gram kristalsuiker
4
eetlepels citroensap
140
milliliter Moscato d’Asti
2
eiwitten
350
milliliter slagroom
Vlierbloesemgelei
50
milliliter vlierbloesemsiroop
150
milliliter water
3
gelatineblaadjes
Bloesemtakken
100
gram pure chocolade
100
gram rolfondant met vanillesmaak
roze kleurstof
Lemon curd
1
citroen
70
gram fijne kristalsuiker
80
gram boter
1
ei
Macarons
200
gram geschaafde amandelen
200
gram poedersuiker
snuf cacaopoeder
200
gram fijne kristalsuiker
50
gram water
150
gram eiwit
gele kleurstof
groene kleurstof
blauwe kleurstof
Samenstellen
10
amarena kersen
kersen