Lange vingers
150
gram eiwit
125
gram kristalsuiker
100
gram patentbloem
25
gram maïzena
80
gram eidooier
poedersuiker
Lemoncurd
2
gelatine
70
gram citroensap
100
gram ei
80
gram kristalsuiker
40
gram boter
Vanillegénoise
200
gram ei
125
gram kristalsuiker
125
gram patentbloem
1
citroen (rasp)
1
vanillestokje
vanille-extract
1
glas champagne
Champagnecrème
100
milliliter champagne (neem een blanc de blancs, geen brut)
100
gram kristalsuiker
3
eidooiers
15
gram maïzena
1
citroen
6
gram gelatine
200
gram slagroom
Witte chocoladeganache
200
gram mascarpone
175
gram witte chocolade
125
gram zachte roomboter
poedersuiker
Samenstelling (I)
1
blik perziken op siroop
Frambozenspiegel
10
gram gelatine
150
gram bevroren frambozen
180
gram water
60
gram poedersuiker
1
vanillestokje
Decoratie
300
gram pure chocolade callets
250
milliliter slagroom
36
gram witte basterdsuiker