Cake
390
gram patentbloem
2
theelepels bakpoeder
400
gram fijne kristalsuiker
240
gram boter
240
milliliter volle melk
4
eieren
3
appels
2
theelepels vanille-extract
1
theelepel kaneel
0,50
theelepel zout
Room
450
gram fijne kristalsuiker
50
gram custardpoeder
500
milliliter volle melk
650
milliliter slagroom
1
vanillestokje (merg)
2
eetlepels oploskoffie
4
gram gelatinepoeder
Crumble
32
gram patentbloem
45
gram bruine basterdsuiker
150
gram havermout (gekookt)
2
eetlepel honing
3
eetlepels boter
150
gram pecannoten
snuf zout
Abrikozen
70
glas fijne kristalsuiker
300
gram abrikozenpulp
10
gram koud bindmiddel
Botercrème
150
gram lichte basterdsuiker
100
milliliter slagroom
100
gram boter
Afwerking/decoratie
50
gram pecannoten