Soesjes
75
gram roomboter
150
milliliter water
75
gram patentbloem
2
eieren
Chocoladeroom
125
gram volle melk
0,50
vanillestokje
1
eidooier
35
gram fijne kristalsuiker
0,50
eetlepel aardappelzetmeel
25
gram pure chocolade
10
frambozen
Kokosroom
125
gram kokosmelk
0,50
vanillestokje
1
eidooier
35
gram fijne kristalsuiker
0,50
eetlepel aardappelzetmeel
melk
50
gram ananas, in kleine blokjes
Mangoroom
75
milliliter slagroom
75
milliliter mascarpone
2
stuks mango
1
eetlepel citroensap
2
gelatineblaadjes
Chocoladeganache
100
milliliter slagroom
100
gram pure chocolade
Glazuur
250
gram fondant
50
gram poedersuiker
oranje kleurstof
Samenstellen
75
milliliter slagroom
75
milliliter mascarpone
2
theelepels vanillesuiker