Red velvet cake
120
gram zachte roomboter
300
gram fijne kristalsuiker
2
eieren
1
theelepel vanille-extract
2,50
eetlepels rode kleurstofpoeder
240
milliliter karnemelk
300
gram tarwebloem
20
gram cacaopoeder
1
theelepel bicarbonaat soda
3
theelepels appelciderazijn
Vanillecake
240
gram tarwebloem
280
gram fijne kristalsuiker
3
theelepels bakpoeder
snuf zout
80
gram zachte roomboter
240
milliliter volle melk
2
eieren
1
theelepel vanille-extract
Blauwe vanillecake
240
gram tarwebloem
280
gram fijne kristalsuiker
3
theelepels bakpoeder
snuf zout
80
gram zachte roomboter
240
milliliter volle melk
2
eieren
1
eetlepel vanille-extract
2,50
eetlepels blauwe kleurstofpoeder
Aardbeienjam
500
gram aardbeien
220
gram geleisuiker
Botercrème
450
milliliter volle melk
70
gram tarwebloem
450
gram zachte roomboter
450
gram fijne kristalsuiker
4
eetlepels vanille-extract
blauwe kleurstofpoeder
rode kleurstofpoeder