Soezendeeg
100
gram tarwebloem
100
gram melk
100
gram water
100
gram roomboter
snuf zout
4
eieren
Chocoladecake
110
gram Griekse yoghurt
235
milliliter karnemelk
3
grote eieren
350
milliliter espresso (warm)
175
milliliter zonnebloemolie
1
eetlepel vanille-extract
360
gram tarwebloem
530
gram kristalsuiker
50
gram cacaopoeder
1,50
theelepel bakpoeder
1
eetlepel baking soda
1
theelepel zout
chocoladeglazuur
375
gram kristalsuiker
120
gram water
190
gram pure chocolade callets
Koffiecrème
200
milliliter volle melk
3
eetlepels volle melk
25
gram custardpoeder
20
gram suiker
200
gram roomboter
25
gram poedersuiker
6
gram espressopoeder
cacao nibs
Slagroom
800
milliliter slagroom
6
eetlepels suiker
2
zakjes slagroomversteviger
Nougatine
100
gram geschaafde amandelen
90
gram kristalsuiker
Trempeersiroop
75
gram kristalsuiker
75
milliliter water
50
milliliter hazelnootlikeur
Samenstellen
100
gram bramen
bladgoud