De bolussen
125
milliliter volle melk
25
gram verse gist
250
gram tarwebloem
5
gram zout
7
gram suiker
50
gram ongezouten boter
3
eetlepels sinaasappelmarmelade
250
gram donkerbruine basterdsuiker
1
theelepel kaneel (gemalen)
sinaasappel (rasp)
De chocolade roombroodjes
375
milliliter volle melk
10
gram gedroogde gist
250
gram tarwebloem
24
gram ongezouten boter
5
gram basterdsuiker
15
gram ei
4
gram zout
125
gram pure chocolade
1
eidooier
0,50
ei
4,50
eetlepels kristalsuiker
2
eetlepels maïzena
0,50
theelepel vanille-extract
125
gram slagroom
50
gram poedersuiker
De karnemelkbroodjes met abrikozen en nootjes
200
gram gedroogde abrikozen
50
gram gepelde hazelnoten
250
milliliter karnemelk
250
gram tarwebloem
150
gram volkorenmeel
8
gram zout
20
gram verse gist
8
gram suiker
1
eidooier
8
gram roomboter
1
ei voor het bestrijken