Amandelcake
12
eiwitten
80
gram suiker
400
gram poedersuiker
200
gram amandelmeel
60
gram bloem
60
gram maïzena
2
theelepels amandelextract
Sinaasappel abrikoos room
450
gram mascarpone
450
milliliter slagroom
2
sinaasappels (rasp)
50
gram gedroogde abrikozen
80
gram suiker
2
theelepels oranjebloesemextract
Diamant
500
gram suiker
500
gram boter (op kamertemperatuur)
2
theelepels vanille-extract
rasp van 1 citroen
0,50
theelepel zout
10
eieren (op kamertemperatuur)
500
gram bloem
4
theelepels bakpoeder
cacaopoeder
Botercrème
135
gram bloem
720
milliliter melk
600
gram roomboter
600
gram poedersuiker
4
theelepels vanille-extract
3
eetlepels cacaopoeder
250
gram hazelnoten
125
gram suiker
1
eetlepel Tia Maria
Opbouw
1
kilo wit fondant
goudspray