Briochedeeg
170
milliliter volle melk
2
eetlepels suiker
3
eetlepels oranjebloesemhoning
30
gram verse gist
500
gram bloem
7
gram zout
Rasp van een halve sinaasappelschil
4
eieren
250
gram boter (op kamertemperatuur)
1
ei
Banketbakkersroom
750
milliliter volle melk
vanillestokje
150
gram suiker
2
sinaasappels (rasp)
6
eidooiers
1
mespuntje zout
9
eetlepels maïzena
Amandeltopping
180
gram boter
135
gram kristalsuiker
6
eetlepels oranjebloesemhoning
4
eetlepels slagroom
1
theelepel zout
255
gram geschaafde amandelen
Marsepeine bijen
250
gram amandelmeel
250
gram poedersuiker
Rasp van een halve sinaasappelschil
1
eiwit
zwarte kleurstof
gele kleurstof
25
gram amandelschaafsel
honing