Koekjesbodem
50
gram fijne kristalsuiker
100
gram boter
150
gram tarwebloem
1
eidooier
0,25
theelepel bakpoeder
rasp van 1 citroen
0,50
theelepel vanille-extract
0,25
theelepel zout
Crumble
20
gram boter
25
gram havermout
rasp van 1 citroen
Lange vingers
3
eieren
90
gram fijne kristalsuiker
75
gram tarwebloem
15
gram maïzena
0,25
theelepel zout
0,50
theelepel vanille-extract
0,25
theelepel cream of tartar
Lemoncurd
3
citroenen
75
gram fijne kristalsuiker
55
gram boter
1
eetlepel maïzena
1
eetlepel water
75
gram gecondenseerde melk
Mascarpone-crème
500
gram mascarpone (koud)
500
gram slagroom (koud)
100
gram fijne kristalsuiker
1
vanillestokje
2
citroenen (rasp)
2
theelepels maïzena
0,25
theelepel zout
Biscuit
5
eieren
125
gram fijne kristalsuiker
110
gram tarwebloem
15
gram maïzena
5
gram oploskoffie
0,50
theelepel vanille-extract
0,25
theelepel zout
Koffiesiroop
100
gram koffie
25
gram fijne kristalsuiker
Citroensiroop
80
gram fijne kristalsuiker
40
gram water
65
gram Limoncello
rasp van 1 citroen
Garnering
20
gram koffiebonen
2
citroenen
150
gram fijne kristalsuiker