Pistachepasta
125
gram pistachenoten
25
gram amandelmeel
60
gram kristalsuiker
20
gram water
2
eetlepels zonnebloemolie
Pistachecake
125
gram zachte boter
125
gram kristalsuiker
125
gram ei
65
gram pistachepasta
1
citroen (rasp)
8
gram matchapoeder
125
gram zelfrijzend bakmeel
5
gram bakpoeder
Marsepein
500
gram marsepein
rode kleurstof
Amandelcake
180
gram zachte boter
180
gram kristalsuiker
180
gram ei
1
citroen (rasp)
scheutje citroensap
paar druppels amandelextract
whitening (kleurstof)
90
gram amandelmeel
90
gram zelfrijzend bakmeel
7
gram bakpoeder
Frambozenjam
250
gram frambozen
200
gram geleisuiker
1
citroen (sap)
Vanillecake
125
gram zachte boter
125
gram kristalsuiker
125
gram ei
125
gram zelfrijzend bakmeel
5
gram bakpoeder
1
citroen (rasp)
paar druppels vanille-extract
rode kleurstof
Zwitserse meringuebotercrème
150
gram eiwit
300
gram witte basterdsuiker
450
gram zachte boter
15
milliliter Limoncello
snufje zout
Samenstelling
4
kleine blaadjes munt
cacao
150
gram marsepein