Chocolade-bier cake
100
gram Blanke hazelnoten
100
gram pecannoten
1
enkele druppels vanille-extract
250
gram roomboter op kamertemperatuur
250
milliliter donker bier
200
gram fijne kristalsuiker
280
gram patentbloem
80
gram cacaopoeder
2,50
theelepel bakpoeder
200
gram lichtbruine basterdsuiker
140
gram Griekse yoghurt (10% vet)
2
eieren
Karamelsaus
200
gram fijne kristalsuiker
125
gram slagroom
90
gram roomboter op kamertemperatuur
Karamel-botercrème
3
eiwitten
1
theelepel vanille-extract
160
gram fijne kristalsuiker
250
gram roomboter op kamertemperatuur
Ganache
200
gram pure couverture chocolade (54,5%)
200
gram slagroom
50
gram roomboter op kamertemperatuur
Pecan-karamel
200
gram fijne kristalsuiker
170
gram pecannoten
Reacties:
We wensen je veel bakplezier!