Pizzadeeg
315
gram broodbloem (type 00)
1
theelepel zout
0,50
theelepel instant gist
2
eetlepel olijfolie
195
milliliter water
Barbecuesaus
2
eetlepels olijfolie
1
kleine rode ui, gesnipperd
1
teentje knoflook
0,15
theelepel droge chilipeper flakes
400
gram verse tomaten, in blokjes
30
gram bruine basterdsuiker
3
eetlepels tomatenpasta
3
eetlepels honing
25
milliliter appelciderazijn
1
eetlepel molasse
1
theelepel worcestersaus
1
theelepel mosterd
0,25
theelepel gedroogde oregano
zout
peper
Samenstellen
olijfolie
1
kipfilet, in reepjes
1
rode paprika, in blokjes
1
gele paprika, in blokjes
1
kleine rode ui, in ringen
50
gram gerookte Gouda kaas, geraspt
50
gram mozzarella kaas, in plakken
maïsmeel (voor onder de pizza)