Kokos-boterdeeg
110
gram patentbloem
110
gram roomboter (koud)
110
gram fijne kristalsuiker
110
gram gemalen kokos
7
gram bakpoeder
1
ei
snuf zout
Kokoscrème
100
milliliter kokosmelk
2
eetlepels kokoslikeur
1
eidooier
85
gram suiker
13
gram maïzena
125
gram zachte boter
Gegrilde ananas plakjes
1
ananas
50
gram roomboter
50
milliliter kokoslikeur
Ananas-crémeux
100
gram ananaspuree
85
gram fijne kristalsuiker
2
eieren
150
gram roomboter op kamertemperatuur
5
blaadjes gelatine
Bananencrémeux
60
gram bananenpuree
40
gram sinaasappelsap
50
gram suiker
2
eieren
150
gram roomboter op kamertemperatuur
4
blaadjes gelatine
Witte chocolade-plaatjes
400
gram witte couverture chocolade
100
gram kokos
50
gram abrikozenjam
Opbouw
12
goudbessen (Kaapse goudbes)