Voorbereidingen
6
blaadjes gelatine
250
gram slagroom
Mousse
200
gram ‘bapamanga’-pulp (samenstelling: 1x banaan, 2x citroen, 1x mango)
150
gram kookschuim (van een deel eiwit en 2 delen castorsuiker)
25
gram suiker
15
gram sinaasappellikeur
Ganachecrème
35
gram boter
35
gram suiker
15
gram water
70
gram room
70
gram melk chocolade
Kokosprogrès
50
gram gepasteuriseerd eiwit
45
gram amandelschaafsel
8
gram kokos (plus wat extra)
70
gram castormelis suiker (fijne suiker)
8
gram vanillesuiker
50
gram poedersuiker voor bestuiven
Cakebeslag
50
milliliter eieren
50
gram basterdsuiker
30
gram patentbloem
20
gram amandelmeel
50
gram boter
1
gram zout
1
citroen
Compositie
220
milliliter volle melk
25
gram suiker
2
eidooiers
vanillestokje
Advocaatbavarois
250
gram compositie
100
gram advocaat
11
gram gelatine
250
gram slagroom
25
gram suiker
2
abrikozen (vers en rijp)
snufje anijspoeder (naar maak)
druppeltje kirsch (naar smaak)
Afwerking kogel onder
350
gram witte chocolade
150
gram cacaopoeder
Afwerking kogel boven
350
gram melk chocolade
150
gram cacaopoeder
Opbouw
150
gram melk chocolade
150
gram witte chocolade
100
gram advocaat