Appelcake
300
gram tarwebloem
190
gram fijne kristalsuiker
2
theelepels kaneel
0,50
theelepel Gember
flinke snuf kruidnagel (gemalen)
1
theelepel vanillepoeder
1
theelepel baking soda
1
theelepel zout
95
gram kokosolie
50
gram zonnebloemolie
55
gram Yoghurt
3
eieren (maat L)
4
appels (Granny smith)
Karamel
50
gram suiker
17
gram boter
30
milliliter slagroom
0,50
theelepel vanille-extract
mespunt zout
Botercrème
150
milliliter volle melk
15
gram suiker
15
gram roompoeder
150
gram roomboter
50
gram poedersuiker
Appelvulling
2
appels (Granny smith)
15
gram roomboter
20
gram lichte basterdsuiker
1
eetlepel maple siroop
0,50
theelepel kaneel
0,50
theelepel Gember
0,25
theelepel nootmuskaat
Appelcrumble
50
gram ongezouten roomboter
50
gram fijne kristalsuiker
50
gram amandelmeel
50
gram bloem
2
eetlepels muesli
mespunt zout
0,50
theelepel Gember
1
theelepel kaneel
Ganache
150
gram pure chocolade
100
milliliter slagroom
Opbouw
250
gram marsepein
0,50
eetlepel matchapoeder
0,50
eetlepel cacao
rode kleurstofpoeder
300
gram marshmallows
500
gram Chocopops
poedersuiker om uit te rollen
Reacties: