Recept
175
gram melk
175
gram amandelsiroop
115
gram fijne kristalsuiker
extra kristalsuiker
160
gram bloem
10
gram aardappelzetmeel
150
gram kwark
2
eiwitten
15
gram suiker
roomboter om in te vetten
poedersuiker voor bestuiven
Reacties:
Hoi,
Bedankt voor je vraag! We hebben het recept zelf niet uitgeprobeerd met Griekse yoghurt. In principe verwachten we wel dat het kan, maar we weten niet precies wat de invloed is op de smaak en het eindresultaat. Het is dus een kwestie van gewoon uitproberen. Hopelijk ben je hiermee een beetje verder geholpen! Veel bakplezier.
Hoi,
Bedankt voor je reactie! Het papje dat je maakt wordt ook wel 'custard' genoemd. Maar we begrijpen dat het wat verwarrend was omschreven. We hebben het recept aangepast, hopelijk is het zo duidelijker.
Succes en veel bakplezier!
Hoi,
Bedankt voor je vraag! Je zou inderdaad ook een half recept kunnen maken, dat is geen probleem. Het basisbeslag dat je overhoudt, kun je prima invriezen. Zo kun je het de volgende keer gewoon weer gebruiken voor nieuwe Amandelsoufflés. De oventijd voor 4 soufflés is gewoon hetzelfde als de tijd voor 2 soufflés.
Hopelijk kun je hiermee verder. Succes en veel bakplezier!