Amandelcake
190
gram amandelmeel
90
gram tarwebloem
150
gram kristalsuiker
4
eieren
6
eiwitten
Passievruchtencurd
260
milliliter passievruchten puree
360
gram fijne kristalsuiker
440
milliliter water
75
gram maïzena
7
eidooiers
snuf zout
90
gram ongezouten roomboter
Opgeklopte ganache
300
gram pure chocolade (minimaal 70% cacao)
425
milliliter slagroom
Passievrucht mousseline
450
gram ongezouten roomboter
90
gram poedersuiker
Trempeersiroop
100
gram fijne kristalsuiker
100
gram water
Melkchocolade ganache met nootjes
250
milliliter slagroom
350
gram melk chocolade
125
gram geroosterde hazelnoten
Witte chocolade glazuur
600
gram suiker
435
gram gecondenseerde melk
250
milliliter water
12
theelepels gelatinepoeder
350
gram witte chocolade
witte kleurstof
gele kleurstof
velvetspray
Chocoladeglazuur
190
gram water
290
gram suiker
53
gram cacaopoeder
6
gelatineblaadjes
33
gram glucose
Samenstellen
2
vellen bladgoud