De abrikozenbroodjes
450
gram patentbloem
67
gram kleinbroodpoeder
100
gram suiker
1
theelepel zout
250
milliliter lauwwarme melk
100
gram margarine
15
gram verse gist
1
ei
2
theelepels amandelextract
225
gram gedroogde abrikozen
6
deciliter water
175
gram suiker
50
gram gesmolten boter
1
losgeklopt ei
De kruidenbroodjes
500
gram patentbloem
2
theelepels zout
1
pakje gedroogde gist
1
theelepel suiker
zwarte peper (gemalen)
3
eetlepels milde olijfolie
250
milliliter lauw water
1
eetlepel dille
2
eetlepels peterselie
1
eetlepel bieslook
1
ei
De preibroodjes
500
gram patentbloem
1
pakje gedroogde gist
1
theelepel suiker
2
theelepels zout
zwarte peper (gemalen)
3
eetlepels milde olijfolie
250
milliliter lauw water
2
preien
200
gram geraspte kaas
1
ei