Deeg
140
gram patentbloem
360
gram Zeeuwse bloem
40
gram gist
30
gram witte basterdsuiker
100
gram roomboter op kamertemperatuur
10
gram zout
140
milliliter volle melk
2
eieren
Banketbakkersroom
1
vanillestokje
250
milliliter volle melk
50
gram fijne kristalsuiker
1
eidooier
1
mespunt zout
25
gram custardpoeder
Amandelspijs-roommengsel
250
gram amandelspijs
1
ei
2
theelepels kardemompoeder
oranjebloesemwater
100
gram gewelde gedroogde abrikozen
100
gram pistachenoten
50
gram Abrikozen op liquorccini likeur
2
eetlepels honing
Abrikozengelei
50
gram abrikozen
water
2
eetlepels suiker
Geroosterde amandelen
25
gram geschaafde amandelen
Glazuur
100
gram poedersuiker
3
eetlepels warm water
oranjebloesemwater
Afbakken
pistachenootjes
eetbare viooltjes