Biscuit beslag voor vier torens
10
M-maat eieren
300
gram fijne suiker
1
snufje zout
270
gram patentbloem
30
gram maïzena
Biscuit beslag voor chocolade cake
6
eieren
160
gram fijne suiker
1
snufje zout
120
gram patentbloem
15
gram maïzena
25
gram cacaopoeder
Biscuit beslag voor vanille cake
5
M-maat eieren
150
gram fijne suiker
1
snufje zout
1
vanillestokje
135
gram patentbloem
15
gram maïzena
Koffie biscuit
5
M-maat eieren
150
gram fijne suiker
snufje zout
1
vanillestokje
3
eetlepels Nescafe Gold oploskoffie
1
eetlepel kokend water
135
gram patentbloem
15
gram maïzena
Vanille (& Mocca) botercrème
300
milliliter volle melk
30
gram custardpoeder
30
gram kristalsuiker
120
gram witte basterdsuiker
2
vanillestokjes
360
gram zachte boter
3
eetlepels koffie aroma
Vanille botercrème (buitenkant kasteel)
450
milliliter volle melk
45
gram custardpoeder
45
gram kristalsuiker
3
vanillestokjes
180
gram witte basterdsuiker
540
gram zachte boter
Kahlua trempeer siroop
100
milliliter Kahlua
1
eetlepel Nescafe Gold oploskoffie
50
gram suiker
100
milliliter water
Frangelico trempeer siroop
50
gram suiker
100
milliliter water
100
milliliter Frangelico likeur
Chocolade ganache
300
gram pure chocolade callets
220
milliliter slagroom (35%)
60
gram boter
Anzac koeken
2
kopjes havervlokken
1,50
kopjes geraspte kokos
2
kopjes patentbloem
2
kopjes suiker
1
snuf zout
3
theelepels bakpoeder
250
gram ongezouten boter
2
eetlepels golden syrup
4
eetlepels gekookt water
Samenstellen
400
gram walnoten
hazelnootlikeur
300
gram hazelnoten
4
obliehoorntjes
300
gram witte rolfondant